Vintage kitchen: Inspirace minulostí na talíři současnosti
MÍRNĚ POŠKOZENÁ VAZBA - ODŘENÁ, NARAŽENÝ ROH, RÝHA VE VAZBĚ




Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá polévka, jakou roli v našich životech hraje kaše, kde se vzal knedlík, jak se k nám dostala pohanka nebo kde si poprvé pochutnali na perníku?
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie vybraných jídel, které si následně dle uvedených receptů z dostupných surovin můžete připravit. Nechte se inspirovat krásnými fotografiemi pokrmů se starou duší a svou kuchařskou tvorbou pokračujte v jejich příběhu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky | 
|---|---|
| EAN: | 9788026444800 | 
| Vazba: | Pevná | 
| Autor: | Pavla Janečková Hájková | 
| EAN: | 9788026444800 | 
| Formát: | 250 x 285 mm | 
| Počet stran: | 232 | 
| Rok vydání: | 2022 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            