Moderní cukrové květy
Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace. Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení – například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou.
MÍRNĚ POŠKRÁBANÁ VAZBA
![Poštovné zdarma](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.beranekknihy.cz/user/banners/ikona_1_5d88849cc003c_1_.png?64d60245)
![Garance vrácení peněz](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.beranekknihy.cz/user/banners/ikona_2_5d8884ab45516_1_.png?64d6024e)
![Zákaznická podpora](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.beranekknihy.cz/user/banners/ikona_3_5d8884b8eb956_1_-1.png?64d60259)
![Více než 20 let](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.beranekknihy.cz/user/banners/ikona_4_5d8884c77bb6b_1_-1.png?64d60262)
Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace. Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení – například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Vazba: | Brožovaná |
Autor: | Jacqueline Butlerová |
EAN: | 9788020444745 |
Formát: | 205 x 275 mm |
Počet stran: | 158 |
Rok vydání: | 2017 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.