
Poštovné zdarma
Při objednávce nad 1500 Kč

Garance vrácení peněz
100% garance vrácení peněz za objednané zboží

Zákaznická podpora
PO - PÁ 7.00 - 14.30

Více než 20 let
Na trhu od roku 1998
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce podívá, sbíhaly sliny. Autorka Kateřina Fišerová pozvala do knihy přední české foodstylisty a spolu s nimi se s vámi podělila o ty nejlepší tipy a triky na skvělé fotky vašich gastronomických výtvorů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Knihy |
|---|---|
| EAN: | 9788026433392 |
| Vazba: | Pevná |
| Autor: | Kateřina Fišerová |
| EAN: | 9788026433392 |
| Formát: | 165 x 230 mm |
| Počet stran: | 224 |
| Rok vydání: | 2020 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
