
Poštovné zdarma
Při objednávce nad 1500 Kč

Garance vrácení peněz
100% garance vrácení peněz za objednané zboží

Zákaznická podpora
PO - PÁ 7.00 - 14.30

Více než 20 let
Na trhu od roku 1998
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky |
|---|---|
| EAN: | 9788085936346 |
| Vazba: | Brožovaná |
| Autor: | Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková |
| EAN: | 9788085936346 |
| Formát: | 145 x 205 mm |
| Počet stran: | 64 |
| Rok vydání: | 2000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
