Škola vaření
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně nebo informace o potravinách, o nichž jste dosud možná neměli ani ponětí.
Natrhlá vazba.
Poštovné zdarma
Při objednávce nad 1500 Kč
Garance vrácení peněz
100% garance vrácení peněz za objednané zboží
Zákaznická podpora
PO - PÁ 7.00 - 14.30
Více než 20 let
Na trhu od roku 1998
Autor: Martin Černohorský
Vazba: Pevná
Formát: 210 x 265 mm
350 stran
Rok vydání 2019
EAN 9788075975652
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Vazba: | Pevná |
Autor: | Martin Černohorský |
Formát: | 210 x 265 mm |
Rok vydání: | 2019 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.